h1

Langt om længe

april 7, 2010

I et godt stykke tid har der været stilstand her på bloggen.. Mange ville måske tro at det skyldtes en egentlig mangel på ting at skrive om – men tværtimod! Vi har på det sidste oplevet ganske meget, vildt som sørgeligt!
April er måneden hvor de fleste skibumser begynder at vende snuderne hjemad, eller ihvertfald mod andre himmelstrøg. Allerede har hele to af de danske fæstninger her i Whistler forladt skuden! Nogen er rejst hjem til Danmark – andre er rejst sydpå til Californiens land!

Der er dog ikke helt tomt her i det danske hus! Vi har modtaget midlertidige forstærkninger i form af Martin og Kristian som begge er venner af jyderne i huset. Dette har opfordret til adskillige ekstreme foretagener – Vi har blandt andet været ude og køre på snowmobiles, hvilket viste sig at være vanvittigt sjovt.. Snakken har nærmest ikke gået på andet efterfølgende!
– Det meste af holdet

Vi er så småt på vej ind i den kreative fase, hvad angår vores skifilm.. Vi er begyndt at overveje navne, temaer og alt andet sjovt! Hvis du har en fed idé, så smid os endelig en besked 😉

I morgen ankommer en ny pige til huset! Pernille, som hun hedder, skal bo her i resten af sæsonen.. Vi glæder os allesammen meget til at møde hende! 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: