h1

A Little Peace and Quiet

marts 6, 2010

Det er ikke mange dage siden, at de olympiske lege officielt kom til en ende.. Men allerede nu kan man klart mærke forskel, når man går igennem byen. Hvor der før var TV-studier og store mængder af udklædte patrioter, findes nu blot lokale plus et par få snedige turister..
Selv den fantastiske bobslæde i midten af byen er blevet hentet :<

Vi har diskuteret meget angående Conny, og er desværre nået til den forfærdelige konklusion, at Conny må lade livet.. forhåbentlig for en god sjat penge :b Vi har købt en masse billetter til busserne fra Pemberton til Whistler og har fundet et system, der trods dets mangler, stadig fungerer udemærket. Vi tager bussen kl. 9.45 og så kan man ellers komme hjem kvart i 4, 5 eller 6.
Dette betyder jo automatisk at vi kan se os nødsaget til at stå tidligere op, hvilket resulterer i en god rum tid på bjerget!

Vi er så småt ved at gøre klar til vores deltagelse i RAD-films film battle(mystisk titel :P). For de uindviede, så er RAD-films en dansk skifilmsproducent, som blandt andet har lavet “8” og “Time Machine”. De kører hvert år en konkurrence, hvori amatører som os kan indsende klippede og editede ski/snowboardfilm. De indsendte film bliver vurderet af dommere såvel som pøblen..
Vi har til anledningen netop anskaffet os en tripod(et stativ) til vores kameraer, så vi burde kunne skyde noget fantastisk lækkert film! Konkurrencen har dog først deadline i Maj, så vi håber på at kunne give jer en teaser af en art inden alt for længe! 🙂

Vejret fortsætter med at stå på sol, sol og atter sol.. Det er næsten på grænsen til at man bliver bange! Vi går lidt og håber på et godt dump her et af dagene, men indtil da nyder vi det varme vejr!

En sky sneg sig idag ind mellem de to bjerge!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: