h1

En lille update

december 7, 2009

Så har vi snart været herovre i 3 uger.. Utroligt så hurtig tiden er gået!
Sneen er så småt gået fra meterdyb powder til halv-iset, men heldigvis er vi blevet reddet af de to(indtil videre) fantastiske parks på henholdsvis Whistler og Blackcomb. Vi venter desværre stadig på vores kamera, så billeder og film må vente lidt endnu.

Philips skulder bedres dag for dag, men pga. finansielle problemer(overforbrug på dankort ifølge Amagerbanken), har lægen nægtet at se ham – Han burde dog snart være klar til at komme med op på bjerget og chille lidt igen, måske endda forsøge sig som fotograf?
Vi har været i byen en to gange på den sidste uge, og jeg skal ikke røbe mere end at det har været meget underholdende 😉

Derudover har vi haft en sjæle-løftende oplevelse, da vi rent faktisk formåede at løbe tør for benzin på en ikke-belyst landevej midt imellem to tankstationer(med ca. 20 minutters kørsel til hver). Vi kunne ikke komme i kontakt med nogen, så alt så ganske sort ud! Heldigvis foreslog Philip at vi forsøgte at tomle os noget af vejen . Morten og jeg stillede os på buddet fra den handicappede i nødlyset fra bilen, og tomlede som vi aldrig havde gjort det før… Alle kørte direkte forbi os.. Men pludselig skete der noget! En mand bremsede og kørte hen til os… Det viste sig at han boede 5 minutter nede af vejen 😦 Heldigvis var han Canadier, og valgte derfor at køre Morten og mig hele vejen til Creekside(20 minutters tur) OG tilbage igen! Da vi spurgte hvad han ville have for redningsaktionen, sagde han blot: “About two beers should do it”!

I aften står den på ski-dokumentaren “The Edge of Never”, muligvis efterfulgt af en tur på diskoteket GLC, hvor dubstep-legenden Bassnectar optræder!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: